About me
Previous Posts

This chat central link with www.mp3central.blogspot.com
Get your own Chat Box! Go Large!

Harap Maaf yer

Thursday, January 07, 2010
Ore : 3:44 AM

happy new year (wow, kaler puteh)

gathering Cb Kampung

hari pertama ke sekolah

memula nak ucap selamat tahun baru buat semua biarpun dah seminggu tahunbaru terlepas mungkin aku baru sedar yg tahun dah bertukar... haha aku memang buzy giler gampangnye sekarang nie.. Dah bermacam2 menda aku alami dan aku nak share tapi aku rasa cam tak teringat semua. Aku minta maaf sebb lama tak update blog nie.. aku bukan lupa tapi aku tak ingat nak update laa.. sorry yerr..

Sebab banyak sangat menda yg telah berlaku so aku nak listkan semua menda2 penting yg aku dah alami sehingga saat aku menaip ketika ini.. Jadi korang senang sikit baca tak laa meleret panjang sngat..

  1. Bini aku mengandung kembali. Setelah production dihentikan sementara kini kilang memproses bayi aku telah beroperasi kembali. Takde aral melintang bulan 6 tahun ni tambah lagi waris jari hantu aku.. heheh.. Minta2 dpat la anak gadis sorang. Amin...
  2. Aku dah anjurkan Gathering CB Kampung yg pertama secara rasmi. Lokasi Times Square KL pada 05 Disember 2009 yg lepas. ramai gak bebudak ni turun dari KL, Perak, Penang, Melaka & Indon pun ada gak turun. memang happening dan best giler. Mayber tahun nie gath cb kampung akan diadakan di Port Dickson.
  3. Aku dah bukak estore pertama aku dgn rasminye. jadi korang yg nak beli barang secara online tu boleh laa beli kat kedai aku yer.. Support2 la member yer.. korang layari jek www.kedaiborong.com aku ada jual memacam.
  4. Aku dah ada laptop baru.. akhirnya apa yg aku idamkan dapat jugak.. Syukur Alhamdulillah.
  5. Anak aku dah sekolah darjah satu. Diam tak diam anak aku dah masuk darjah satu. Rabak gak duit aku tuk prepare kan anak2 aku untuk bersekolah. Baru aku tau camne rasa mak bapak aku carik duit tuk kasi pelajaran kat aku.memang hazab dol. Aku abis dekan seribu bayar yuran dan kelengkapan sekolah budak2 ni. Minta2 laa dia orang ni jadi manusia berguna satu hari nanti. Amin..
  6. Seat keta aku dah tak berkeladak lagik... hahaaha.. jgn jelous laa.. setelah 4 tahun aku mengadap seat keta yg penuh peta bekas muntah, susu anak, bekas air tumpah dll lagi kat seat akhirnya aku tukar gak sampul seat aku.. baru laa nampak berseri sikit keta aku.. Nak ajak member naik pun tak segan .. tapi lepas ni sapa nak naik kena bayar erk....... hahahaha
  7. Aku fail periksa jabatan.. Adoi binawe tul aku kena kencing ngan senior aku.. dia org cakap tak yah baca pun pun leh jawap aritukan memang aku tak baca dan inilah akibatnya dua2 paper aku fail.. cilanat tol... kena repeat gik tahun nie..
  8. Adik aku dah berenti keja tatinium... bulan lepas last adik aku keja sana.. dia dpt masuk polis bantuan boleh laa dah dia pun memang cam mat perang dari sejak kecik gik.. sekarang dia kat pulapor ayer hitam NS. kena tranning 2 bulan..
  9. Pak Cik aku meninggal. Yg ni sedih, pak cik aku aritu kena snatch kat JB. Dia terjatuh dan terus meninggal dunia. Sian tul... Al- Fatihah tuk arwah.
  10. Azam tahun baru aku nak berenti isap rokok..
Oklaa sampai sini jek laa aku pun dah ngantuk ni.. rokok pun dah abis. Mata pun dah kuyu wassalam..

Labels:


posted by admin at 3:44 AM | Permalink |

[ back home ]

Comments for Harap Maaf yer
Salam,

wt gathering x ajak2 pong? ye lh...spe la aku kn...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

oit...congrats eh x lama lg dpt waris jari antu lg sorg...apsal x igt kan aku gath ko tu..klu x leh aku join skali...w/pun aku x kenal diorang tuh....
so ahmad mahdi secara rasminye telah serambus dr titanium arr..pdn le dh lama aku x nmpk dia online...bagus2...ddk situ lelama pn x mendatangkan faedah...

lg satu...aku asik lupa jek nk amik barang aku tu..nnt blk jb aku call ko...

Hello everyone! Who knows where to upload the film Avatar?
I even bought the film Avatar for a SMS to http://rsskino.ru/kinofilm/avatar.html , the link was, but download fails, the system will boot quite strange cocoa something.
Men, advise where to normal as quickly download film avatar?

Ads Corner


TagMe!

TagMe!
Download

Laskar Cinta
Hanya Untukmu-Mawi
V/CLIP Jgn. Pisahkan – Mawi dan Marsha(baru)
Mawi - Al- Jannah
Siti Nurhaliza - Biarlah Rahsia
Dewa - Sedang Ingin Bercinta
V/C Marsha - She
V/C Mungkir Bahagia- Shaz (baru)
Farhan AF4-Sayang Disayang (baru)
Velvet AF4-Langit Ke Tujuh (baru)
MP3 KONSERT AF4 - MINGGU 4(baru)
Nakal Listening


Fav. Link Here



Siapa yg links dgn. nakal?

Contact Kami


Counter


Free Counters
Free Counters

referer referrer referers referrers http_referer





Credits
 

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker
 View My Public Stats on MyBlogLog.com