About me
Previous Posts

This chat central link with www.mp3central.blogspot.com
Get your own Chat Box! Go Large!

Eton.. Oh! Eton...

Monday, August 31, 2009
Ore : 7:54 AM

Nama gerai yg aku gi buka puasa

Salam Ramadhan... Sedar tak sedar dah lebih seminggu kita berpuasa... kejap jerk rasanya.. hari jumaat lepas aku tak keja so aku jaga laa 2 org hero aku. Malas nak hantar nursery. Eton pun cakap dia balik kerje lewat. Maknaha... aku hari tu kena berbuka puasa dgn anak2 je la. Alif puasa hari tu.. Adam tak..

So aku decide nak gi makan simple as we can.. Dah pukul 6.30 ptg baru aku keluar rumah. Aku budget pergi amik duit pastu gi la carik gerai makan kat area Perling mesti sempat. Sebab aku tak nak Alif & Adam tunggu lama utk makan. Alhamdulillah segalanya lancar. Tapi kesian juga aku tengok budak2 ni ngantuk sangat.. masa dlm perjalanan jek dah membuta.

Muka Bangun Tido

Sempat gi sambung tido

Sampailah tiba kat gerai makan tu baru aku kejutkan. Itu yg muka sembab tu bila sampai lat situ..Lepas makan, kita org gi gunting rambut, sbb aku memang dah janji dari minggu lepas lagi kat budak2 tu. Then terus balik umah menunggu kepulangan Eton dgn setianya. Malam itu Eton sampai rumah dekat pukul 12.00 mlm. Sian tengok dia keletihan.. Dia siap pesan esok pagi dia still kena pergi office balik tuk siapkan paper work dia dan dia ajak aku teman dia. Aku cakap OK!.


Malam tu ku tido pukul 4 pagi sbb malas nak tido pastu bangun balik sahur. Jadi nye aku surfing internet sampai kul 4 pagi (sambil kunyah-kunyah) pastu baru tido. Pukul 630pg Eton dah kejut tuk solat dan terus bersiap untuk gi office dia. Aduh peningnye kepala aku time nie.. nak tak nak aku tahan je.

Aksi UglykidDin ketika buat compilation.

Sampai office eton, Din budak opis dia dah sampai. Terkejut gak aku tengok keje dia yg melambak2 tuk dia siapkan. Sampaikan nak compile report kena susun atas lantai. Aku ada la jugak beri bantuan yg tak seberapa tuk Eton.
Forum Central

Nak tolong lebih2 takut lak salah. So aku dok surffing internet jek la... Sambil layan Forum Central. Adalah sikit peningkatan forum central ni aku tengok dari user sikit dah bertambah hari demi hari. Target aku, kalau leh nak jadikan Forum Central ni salah satu laman Forum yg terkemuka untuk user Melayu. Harap2nya dapat la support dari kawan2 semua.. Ok laa aku dah nak tido ni .. sbb masa aku taip ni aku baru jer balik keje malam. Mata memang stim giler nie.. Salam...

Labels:


posted by admin at 7:54 AM | Permalink |

[ back home ]

Comments for Eton.. Oh! Eton...
oit dok...ceh..nampaknye dah semakin berjaya skang nih..
bagus2...kumpul duit nuffnang tu bebanyak..
jgn lupa..ko still utang aku nasi lemak....

Ads Corner


TagMe!

TagMe!
Download

Laskar Cinta
Hanya Untukmu-Mawi
V/CLIP Jgn. Pisahkan – Mawi dan Marsha(baru)
Mawi - Al- Jannah
Siti Nurhaliza - Biarlah Rahsia
Dewa - Sedang Ingin Bercinta
V/C Marsha - She
V/C Mungkir Bahagia- Shaz (baru)
Farhan AF4-Sayang Disayang (baru)
Velvet AF4-Langit Ke Tujuh (baru)
MP3 KONSERT AF4 - MINGGU 4(baru)
Nakal Listening


Fav. Link Here



Siapa yg links dgn. nakal?

Contact Kami


Counter


Free Counters
Free Counters

referer referrer referers referrers http_referer





Credits
 

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker
 View My Public Stats on MyBlogLog.com