About me
Previous Posts

This chat central link with www.mp3central.blogspot.com
Get your own Chat Box! Go Large!

Telenovela Meroyan 2 & Lost 2.

Saturday, February 18, 2006
Ore : 1:17 PM

Mula-mula sekali nakal nak minta maaf yer sebab sejak kebelakangan ini bnyak bebenar kengkawn yg sibuk menanyakan sambungan telenovela meroyan 2 yg. Nakal janjikan untuk di upload. Bukan niat nakal tak ingin berkongsi cereka ini tetapi penulis asal telenovela meroyan (eqine) masih belum menyiapkan sepenuhnya sambungan cerita ini. Buat masa ini telenovela meroyan 2 baru ada dua bab sahaja. Jadi nakal berharap anda semua dapat bersabar. Mungkin buat sementara waktu nakal akan gantikan dengan cerita yg lain yerk buat sementara ini. Tetapi nakal janji cereka itu masih berkisah diantara MnM juga.

Baru2 ini nakal ada menontonn siri Lost untuk musim ke dua. Walaupun Lost 2 masih belum ditayangkan di siaran AXN tetapi nakal dah tengok keseluruhan season Lost 2. Dan apa yg dapat nakal dapat katakan bahawa untuk musim kedua ini semakin banyak mesteri pulau itu yg timbul. Kekusutan mengenai pulau itu semakin rumit untuk simpulkan. Tetapi jalan cerita yg diolah dengan cukup baik dari pengarah amat baik dan beberapa kejutan yg disediakan pasti membuat para penonton tidak senang duduk untuk menantikan sambungan berikutnya. Cuma apa yg nakal nak cakap satu lagi watak didalam Lost akan dimatikan. Mahu tahu siapa tontonlah Lost 2 yg akan menemui anda mungkin dalam bulan March ini.

posted by admin at 1:17 PM | Permalink |

[ back home ]

Comments for Telenovela Meroyan 2 & Lost 2.
wah x sbr lah nak tgk lost.iklan dia dah kuar dah kat axn..em,bgslah blog baru u ni..sy pun baru nak start bloging ni kat farzlife.blogspot.com.

harap beri tunjuk ajar,k..

insya Allah Farz. Hope u suka berblog yerkkkk. tapi jgn lupa tengok lost 2

Ads Corner


TagMe!

TagMe!
Download

Laskar Cinta
Hanya Untukmu-Mawi
V/CLIP Jgn. Pisahkan – Mawi dan Marsha(baru)
Mawi - Al- Jannah
Siti Nurhaliza - Biarlah Rahsia
Dewa - Sedang Ingin Bercinta
V/C Marsha - She
V/C Mungkir Bahagia- Shaz (baru)
Farhan AF4-Sayang Disayang (baru)
Velvet AF4-Langit Ke Tujuh (baru)
MP3 KONSERT AF4 - MINGGU 4(baru)
Nakal Listening


Fav. Link Here



Siapa yg links dgn. nakal?

Contact Kami


Counter


Free Counters
Free Counters

referer referrer referers referrers http_referer





Credits
 

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker
 View My Public Stats on MyBlogLog.com