About me
Previous Posts
Archives

This chat central link with www.mp3central.blogspot.com
Get your own Chat Box! Go Large!

Perkahwinan Arash Muhammad

Thursday, December 27, 2007
Ore : 7:20 PM





Tahniah Arash semoga kekal hingag ke akhir hayat.

Labels:


posted by admin at 7:20 PM | Permalink | 1 commenti

The very first Asian Idol

Tuesday, December 18, 2007
Ore : 10:56 AM




Asian Idol sudah selesai. Banyak betul sungutan yg kedengaran. Itulah bila org suruh undi yang terbaik jadi undi yang terhandsome. Bakat dan kualiti jadi no 2. Apa nak di kata dah rezki Hardy Mirza untuk merangkul gelaran Asian Idol yang pertama bukan Mike mahupun Jac. Nak salahkan siapa? Kerakusan penganjur yang mencari untung atau ketidak rasionalan para pengundi yang mengundi. Tepuk dada tanyalah selera.

Labels:


posted by admin at 10:56 AM | Permalink | 0 commenti

Kebzian yg ternyata

Friday, December 14, 2007
Ore : 4:11 PM


Dah lama giler aku tak update blog nie pasal pribadai aku dan perihal isu dunia hiburan tanah air lebih2 lagi pasal AF. Aku terlampau sibuk dengan kerja ditempat baru. Perihal akademi fantasia langsung ditinggalkan. Tapi bukanlah ditinggalkan terus masih jugak memerhatikan isu-isu dunia hiburan tapi tak sempat nak mengupas apa-apa. Separuh akhir Muzik-Muzik pun sekadar tonton diangin lalu. Malas nak buat ulasan. Macam biasalah isu-isu rumah dah siap pahat masih berbunyi, Tekanan kerja yg saban hari semakin menghimpit cukup membataskan waktu. Aku masih sentiasa berlegar-legar di alam siber ini memerhati isu-isu dan menyibuk kadang-kala mengepohkan diri mengambil tahu gossip-gosip baru. Mungkin juga terlampau menumpukan perhatian dia mp3central menjadi punca utama blog ini diabaikan. Insya Allah aku peruntukkan juga sisa masa yang ada untuk menyegarkan kemabalik ruangan blog ini kelak. Kita tunggu dan lihat saja lah.

Labels:


posted by admin at 4:11 PM | Permalink | 0 commenti
Ads Corner


TagMe!

TagMe!
AF5 FC.

  • Afiq FC
  • Aizat Kasi Gegar
  • Aswad AF5
  • Candy AF5
  • Dafi AF5 Blog
  • Dafi Fan Club
  • Dekna FC
  • Ebi AF5
  • Heliza AF5
  • Infinatez
  • Mila AF5
  • Noni AF5
  • Penglipurlara AF5
  • Rizal AF5
  • Shawal AF5 Blog
  • AF4 FC.

    Faizal YG
    Diddy YG
    Velvet FC
    Fabulousfaizal FC
    Salima FC
    Faizal FC
    Farhan FC
    Lotter FC
    Zila FC
    AF3 FanClub

    Mawi Friends Community
    Felix Agus Fan Club
    Amazing Amylea
    Amylea Fan Club
    Marsha Fan Club
    Marsha Londoh
    Yazer FC
    Reza Funky Fan Club
    FCOKefli
    Akma Fan Club
    Ekin Fan Club
    Aidilistic
    Amy's Army Fan Club
    Jiwang United FC
    M&M Freinds
    M2M Frenz

    A.R.K.I.B. .N.A.K.A.L.














    Semua karya telenovela di tulis oleh Eqine. Jutaan terima kasih utk Eqine.
    Download

    Laskar Cinta
    Hanya Untukmu-Mawi
    V/CLIP Jgn. Pisahkan – Mawi dan Marsha(baru)
    Mawi - Al- Jannah
    Siti Nurhaliza - Biarlah Rahsia
    Dewa - Sedang Ingin Bercinta
    V/C Marsha - She
    V/C Mungkir Bahagia- Shaz (baru)
    Farhan AF4-Sayang Disayang (baru)
    Velvet AF4-Langit Ke Tujuh (baru)
    MP3 KONSERT AF4 - MINGGU 4(baru)
    Nakal Listening


    Fav. Link Here



    Siapa yg links dgn. nakal?

    Contact Kami


    Counter


    Free Counters
    Free Counters

    referer referrer referers referrers http_referer





    Enter your email address below to subscribe to nakaltitude!


    powered by Bloglet
    Credits
     

    Powered by Blogger

    eXTReMe Tracker
     View My Public Stats on MyBlogLog.com